Sigyn R. Waerland - "När VarDag blir Välmående..."
 Kund citat
 
"Omsorg och kunskap"
 
“Omsorgen hos Sigyn R. Waerland är fantastisk. Jag har varit kund i många år nu, och jag är alltid nöjd och imponerad av hur trevligt och kunskapsmässigt bemött jag blir vid varje behandling som jag har konsulterat Sigyn med frekvensmedicinen. Tack!”
 
Lena, 58
 
 
"Quality"
 
“In this day and age, it’s hard to find a good therapeut you can trust. Sigyn R. Waerland was recommended to me by a friend, and now I know why – the quality of service I received was outstanding. Keep up the good work!”
 
Roger, 45
 
 
"Räddat mitt liv"
 
"Helt obeskrivligt att få behandlingar med QXCI, den har räddat mitt livflera ggr!  Den har guidat mig under flera år och Sigyn har varit en mästare  till att hjälpa mig över oöversigliga hinder när det gäller min hälsa och när det gäller mina svåra känslomässiga traumer.  Det är mer än fantastiskt att få följa denna utveckling till ett bättre liv och en bättre hälsa. Idag är jag frisk &lycklig, tack vare Sigyn och Dr Nelson (QXCI)!
 
Christina, 62
 
 
"Bra tips, frisk igen"
 
Förkyld och med hosta i 9 veckor utan ork och med småfeber kom jag till Sigyn och fick QXCI-frekvensmedicin och kureringspiller/kosttillskott. Efter tre dagar plus 2,6 liter vatten med lite havssalt varje dag kände jag mig mycket starkare!
 
UllaBritt Sundberg, 67
 
 
"Det är spännande att testa något nytt"
 
Jag är imponerad av Doktor Nelson i det datorbaserade instrumentet QXCI. "Han" hittade gamla krämpor som jag nästan glömt själv och identifierade mitt känslomässiga läge med stor precision (traumaterapi).
 
Lotti Ekberg, 67
 
 
"Nutidens och framtidens melodi"
 
   Varför har jag valt QXCI  - frekvensbehandling? Jo, för jag har erfarenhet av positiva resultat, sedan länge av denna typ av behandling, inte minst för min allergi.  Nu bekräftas det igen för mig , att detta ärnutidens och framtidens melodi;frekvenser, som först diagnostiserar dina obalanser, och sedan hjälper kroppen att själv rätta till dessa.  Den hjälper mig inte bara med de rent kroppsliga obalanserna, utan ger mig också stöd för mitt psyke, t ex genom affirmationer som jag kan ta till mig, och fokusera på i dagliga livet.
     Genom denna behandling under  Sigyn Waerlands sakkunniga ledning, tas  alternativ fram på tillskott eller andra behandlingar som behövs för att fortsätta avlasta, rensa eller bygga upp det som raserats i min kropp under många år. Jag får kunskap om  hur jag  på bästa sätt kan fortsätta att själv ta hand om , och förbättra min hälsa.
 
Kerstin F, 50+  
 
 
"Löser upp energiknutar"
 
Efter mina QXCI-behandlingar känns kroppen alltid lättare - och balanserad samt att energiprocesserna kommer igång, energiknutar löses upp-det är ju det som  är viktigt!  Energiflödet läker sen kroppen. Jag är mycket nöjd med QXCI-kvantmedicinen och rekommenderar den varmt till alla som vill se till att ha bättre energi på alla plan!
 
Ulf Andersson, 63
 
 
 
"Skulle helst kommit tidigare"
 
"-Hade jag vetat det här, hade jag besökt Sigyn för länge sedan!
 
Det känns tryggt att vara hos henne och få bekräftat om sina obalanser i kroppen- och - tillsammans gör vi någonting åt det.  Jag har redan blivit bättre och det känns fint. Nu är det bara att fortsätta att träffa Sigyn och hennes gudomliga apparatur.
Det känns magiskt att sitta i hennes rum och få olika råd som jag absolut tänker rätta mig efter.
   Lycka till Sigyn i ditt välsignade arbete!"
 
Hagar ca 65 år
 
 
"Otrolig upptäckt"
 
"- Jag gick hit till Sigyn för att bli bättre med min elöverkänslighet,belastningarna ökar ju hela tiden. Såg en annons i fönstret på Hälsokost Lifeland, Stockholm och har också läst att många blivit bättre med kvant-/ frekvensmedicin.
 
Jag känner mig definitivt mycket piggare, stärkt upp kroppens system och organ.
 
Det databaserade instrumentet  kan läsa av en hela tiden- det stämmer mycket hela tiden: En onsdag var jag på konsultation/reglering och Dr Nelsons instrument ville behandla "utslag på huden". Jag sa jag har inget utslag. Är du verkligen säker på det , sa Sigyn. - Ja, jag har absolut inget sa jag. På lördagen samma vecka upptäckte jag ett jättestort runtmärke på insidan av knät  , och därför förstod jag attdet måste funnits där redan på onsdagen! Jag undrade om det var psoriasis. På söndagen tog jag fram förstoringsglas och tittade på utslaget/märket efter duschen. Förstod på en gång att det var fästingbett, det var rött och stort, började få feber: åkte till akuten och fick diagnosen Borrelia samt fick penicillin.
Tack vare balanseringen med "utslag på huden" innan upptäckten fick jag ej obehag av penicillinkuren som varade tre veckor och jag kände mig styrkt. 
Jag känner stort förtroende för Sigyn och det är roligt att komma varje gång, jag kommer regelbundet sen år 2007 ungefär varje månad.
 
Lena S,  62
 
 
"Återfått min hjärna"
 
"- När jag började hos Sigyn och Dr Nelsons QXCI Kvantmedicin upplevde jag  att min "hjärna inte fanns"! Jag kunde inte få ihop orden när jag läste och kunde inte få in vad människor sa.
 
Jag går nu en gång i månaden och tröttheten försvinner mer och mer....
 
Ett stort tack till "Dr Nelson" och Sigyn Waerland för att jag fått livettillbaka, så nergången som jag var, plus Sigyns stora kunnande som känns så tryggt! "
 
Kari, 40 år
 
 
"Ändrat min livsföring och beteende"
 
"- Med bara 5 minuter i QXCI´n kan jag känna en viss avslappning, instrumentet får mig att uppleva olika saker: i mage, tår m.m. Medans den arbetar känns det att jag är med i processen.
 
Jag har tagit QXCIsessioner regelbundet under det senaste året -för att balansera upp mina 16 timmars arbetsdagar, tog paus i tre månader för jag kände mig så vederkvickt att jag ej behövde QXCI-timmarna, men fortsatte arbeta lika hårt (ändrade ej beteendet som Sigyn/Dr Nelson instrumentet sade) och det gjorde att jag fick möta mig själv med en väldigt risig hälsa!
 
Vid återkomsten upptäcktes att en stark degenaration hade inträffat. Min energi fanns inte längre, så under tre månader gick jag varje vecka och trauma-bearbetade min kropp, mina energiflöden, syresättning, vätskeflöde och livskraft samt livsvilja.
 
Jag kunde åter skratta och känna mig nöjd med livet!
 
P.S.  Jag har nu dragit ner på min arbetstid, går oftare på promenader, ser till att ha kul och förändrat mitt beteende i relationer-till det bättre!"
 
Kvinna, 58 år
 
 
"Svårt sjuk"
 
"-Jag fick rekommendation av en av Sigyns kolleger  Christina Weldero ( som arbetar med tarmsköljning) att besöka Sigyns praktik där jag fick pröva QXCI och Aquadetox avgiftande fotbad. Jag var svårt sjuk och hårt belastad i mitt immunförsvar. Jag kände mig mycket piggare ochstarkare av kombinationen fotbad och kvantmedicin för varje gång. 
 
 Sigyns visdom och mångåriga kunskap gjorde att det hon sa på fem minuter till mig var mer än det jag fått genom tre års terapi. Varje gång såg jag fram till att komma och jag fick mer förståelse för livsföring, hur viktigt det är med goda tankar och dricka vatten på rätt sätt, andas samt tugga ordentligt.
 
Jag upplevde mer och mer lugn psykiskt och mentalt och kände jag kunde hantera de emotionella relationerna mycket bättre.  
 
Lisa O, 28år
 
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint