Sigyn R. Waerland - "När VarDag blir Välmående..."
Min specialitet sen 25 år tillbaka:
Personliga doseringar och- är denna produkt optimal för mig och hur optimal!?

 Har du lagt ner tusentals kronor på hälsokost, naturmedicin, kost tillskott eller "doktors"mediciner utan att veta om de var de mest optimala för dig???  Slängt massor, gett bort, står kvar i skåpen?
 
Vi hör ofta att den fiskoljan eller det preparatet är bäst eller bra för något speciellt, just det problem som jag/du har eller vill förebygga- vi köper hem, prövar och får inte det resultat vi trott eller var utlovat.
 
Som många märkt idag är allt individuellt efter just din kroppshistoria, dina fysiska, mentala, psykiska, sociala, känslomässiga förutsättningar / historia eller ärftliga anlag.
 
Jag hjälper dig ta fram vilket preparat/kosttillskott/ mat/ medicin som är bäst för DIG! Per telefon eller via besök.
 
Du har en lista med allt uppskrivet eller har burkarna med dig som de är, vi går igenom dem en för en, tål du dem? är de optimala för dig till 80, 100, eller 300 % ?(DÅ är det bara att lyda!) eller faller de under 80 strecket ?- i så fall är de bara att glömma, just nu.
 
Jag tonar in mig på dig (och ditt högre jag ) och använder ett instrument jag använt i 25 år med mycket goda erfarenheter: klockrent som man kan säga.              Jag är nollställd och "lägger mig inte i"- vilket är den svårste konsten, tränad på det även med 20 års erfarenhet med Metamorfosmetoden som bygger på samma "detachment"-frånkoppling.
 
. Det finns de som anser att även den skickligaste kinesiologen via beröringen KAN lägga in "sitt veto" , sitt mind/ sinne, sin vilja.
 
Här  tar vi snabbt fram din personliga dosering : hur många per dag , vilken tid och hur många dar i veckan, hur länge i veckor och månader. Finlir.
Ex: det finns kanske 15 st olika fettsyror- en av dina fettsyror kanske är svart vinbärsolja för du har eksem, eller sälolja för du har ledproblem-eller ren fiskolja som är bäst för hjärt-kärl/ -hjärnproblem/ förebygga. Du får den som är mest optimal för DIG!
 
Du bokar tid, en kvart  eller per rullande timpenning så länge som behövs.
 
Vill du ha mer förklaring på denna text om personliga doseringar, så kontakta mig per telefon /sms/epost.
 
Allt började med att min dotter fick eksem vid ett års ålder så hon klöste sönder låren och vi fick linda dem varje natt,  och upptäckte med denna testmetod att hon inte tålde specifika saker/mat/färger som vi tog bort och med rätt preparat (optimala för henne) och rätt dosering blev hon sakta bättre.
 
Även den kvinna som höll kursen, där jag lärde mig metoden-hade blivit frisk från sin cancer, genom att kunna välja det hon mådde bra av och det hon inte skulle ha, samt rätta doseringar.
 
Så började klienter komma till mig som hade kvicksilverförgiftning, elkänslighet och parasitisk candida. Jag kunde bjuda på ett örtte och de kräktes. Med instrumentet fick jag fram rätt te/ört som de tålde och sen finlira med doseringen och HUR de skulle ta det-en del så känsliga att de fick tejpa fast kapslar på naveln för upptag-deras inre system var så trasigt  att de inte kunde svälja och tillgodogöra sig ämnena.
 
Det jag också settt idag är att ett av de största problemen är ATT kunna ta upp näringen överhuvudtaget!!!
 
Efter 40 år i hälsobranschen har jag sett och lärt mig att :
  • tar du för lite får du ingen effekt,
  • tar du för mycket .kan kroppen bli passiv
 
 
Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen jag har att erbjuda.
 
Med Varm Hälsning
Sigyn Waerland
 
 
Plats:
Dannemansvägen 18

Lidingö, 181 41

Öppetider:
Mån - Fre: kl 8/9  – 

Lör: kl 10 -    Vissa lördagar

Sön: Stängt/ enl. överrenskommelse

 
Site Builder drivs av  Vistaprint
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.